USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Haaveissa uusi harrastus.
Oletko haaveillut tanssiharrastuksesta? Meille voit tulla vaikka sinulla ei olisikaan aikaisempaa tanssikokemusta. Eri tasoja löytyy aivan alkeista jo kauemmin tanssia harrastaneisiin. Eri tasot pääset katsomaan tästä.
 
Tanssituntimme ovat suunnattu kaikille sukupuoleen katsomatta. Nuorille yli 16-vuotiaille, aikuisille ja senioreille. Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.
Tarvitseeko minun ilmoittautua tunneille?
Meillä on käytössä varausjärjestelmä ja tunneille pääset ilmoittautumaan TÄSTÄ. Muista lukea järjestelmän ehdot huolellisesti läpi.
Mitä puen päälle tunnille?
Tanssitunnille kannattaa tulla sellaisissa vaatteissa missä on mukavin olla. Vaatteet hengittävät, joustavat ja liikkuminen on rentoa ja helppoa. Jalkaan joko tanssitossut, sisäkäyttöön tarkoitetut tennarit tai korkokengät. Voit tanssia myös sukkasiltaan.
 
Lajista riippuen on myös lajityypillisiä tarpeita, esimerkiksi Twerk tunnille kannattaa ottaa mukaan polvisuojat ja vaatteet kannattaa valita niin, että ne eivät kiristä tai ole liian tiukat. Afro Cuban tunnilla taas voidaan käyttää tanssiessa huivia rekvisiittana.
 
Jos vielä mietityttää, voit tiedustella vaatetuksesta suoraan tunnin opettajalta.
Muista ottaa tanssisaliin mukaan myös juomapullo ja iloinen mieli!
Maksuvaihtoehdot
Tanssikortit ja kurssit voit ostaa joko verkkokaupasta tai maksaa koululla.
Meillä käy käteinen, pankkikortti ja luottokortti. 
 
Muut vaihtoehdot:

SMARTUM:
SmartumPay mobiilimaksu
Liikunta- ja kulttuurisetelit 
Smartum-kortti 

MOBILEPAY:

Maksukoodi: 47306

EAZYBREAK:

Toimii sovelluksena, tekstiviestillä

sekä verkkopalvelun kautta.

 

EDENRED:
Mobiilimaksu 
Edenred-kortti
Virikeseteli®

E-PASSI:

Mobiilimaksu 

Tekstiviesti

Tanssitunnit voi maksaa joko kertamaksulla tai tanssikortilla. Mitä kattavamman kortin ostat, sitä edullisemmaksi yksi tanssitunti tulee.
Tästä pääset VERKKOKAUPPAAN
Tanssitunnit voi maksaa joko kertamaksulla tai tanssikortilla. Mitä kattavamman kortin ostat, sitä edullisemmaksi yksi tanssitunti tulee. Tanssikurssien hinnat näet tästä.
Onko teillä esiintyviä ryhmiä?
Koulullamme on tällä hetkellä kolme oppilas-showryhmää; Heels Show, Reggaeton Show ja Cuban Salsa Show. Näihin ryhmiin on erillinen haku ja voit tiedustella niistä sähköpostia info@dameclave.com.
Edustusjoukkoihin kuuluu myös Adrenalina showryhmä, joka on koulun oma esiintyvä ryhmä. Ryhmään ei oteta tällä hetkellä uusia tanssijoita. Ryhmää johtaa koulun Boss Lady Satu.
Opetetaanko tunnit suomen-kielellä?
Kaikki opetus tapahtuu suomeksi, poikkeuksena Johannan ja Omarin tunnit, joilla opetetaan englanniksi. Mikäli englanti tuottaa haasteita, huikkaa Johannalle tunnin alussa niin saat ohjeet myös suomeksi. Etelä-Amerikkalaisten opettajien tunneilla on mahdollisuus saada ohjeistusta myös espanjan kielellä.
Kuvataanko tunneilla ja onko minun pakko olla kuvissa jos en halua?
Koululla saatetaan dokumentoida materiaalia koulun käyttöön, mutta sinun ei ole tietenkään pakko esiintyä kuvissa tai videoissa mikäli et halua. Kerrothan tästä tällöin selvästi kuvaajalle henkilökohtaisesti. Videoita ja valokuvia tullaan käyttämään koulun markkinointi tarkoitukseen sosiaalisessa mediassa sekä verkkosivuillamme.
 
Tämän lisäksi pidämme erityisiä kuvauspäiviä, jolloin ammattilainen tulee tunneille kuvaamaan. Näistä ilmoitamme hyvissä ajoin etukäteen. Kuvauspäivät laitetaan myös vastaanottoon näkyville, joten mikäli et käytä sosiaalista mediaa, voit tarkistaa ne myös koululta. Tällöin tulemme pyytämään suostumuksen kirjallisena ennen tunnin alkua. Kuvaaja huomioi toiveesi, mikäli et halua näkyä kuvissa.
Tarvitsenko tunneille oman parin?
Paritunniellemme voit osallistua vaikka sinulla ei olisikaan omaa paria. Tunneilla pareja vaihdetaan ja pääset tanssimaan kaikkien kanssa. 
Voinko ottaa lapseni mukaan tanssikoululle?
Voit ottaa lapsesi mukaan koululle, kunhan opetus ei häiriinny. Mikäli sinulla on pieniä lapsia sinulla tulisi olla mukana henkilö, joka voi olla lastesi kanssa sen ajan kun olet tunneilla. Lapsia ei tuntirauhan takaamiseksi voi ottaa tanssisaleihin mukaan. 
Tanssikorttini meni vanhaksi ja minulla on käyttämättömiä kertoja. Mitä teen?
Tanssikorttia ei voi enää käyttää aikarajan umpeutumisen jälkeen. Sairastapauksiin liittyvissä tilanteissa ja mahdollisista korvauksista lisää koulun säännöissä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimistoomme info@dameclave.com