JOULUKUUN SPECIAL BANNERI.png

Joulukuussa tanssitaan special aikataulun mukaan. Kolme viikkoa upeita tiiviskursseja ja takuuvarmaa hauskanpitoa. Voit ostaa jokaisen kurssin erikseen tai valita Special passin, jolla sinulla on pääsy kaikille kursseille. 

Jos sinulle jäi käyttämättömiä rasteja vuodelta 2021, ei hätää tanssikortit ovat voimassa helmikuun loppuun 2022.

Joulukuun Special - workshopeilla käy maksuna ainoastaan Special- passit ja kurssimaksut.

Huom! Kursseille otetaan rajallinen määrä osallistujia. Kurssit täyttyvät varausjärjestyksessä, joten toimi nopeasti.

Ei Drop-In mahdollisuutta.

Varmistat paikkasi näin:

1. Varaa paikkasi varausjärjestelmän kautta (soolotunnit/paritunnit)

2. Osta joko Special passi tai kurssi yksittäin

joko verkkokaupasta tai tanssikoululta

KURSSIT OVAT NYT MYYNNISSÄ VERKKOKAUPASSAMME SEKÄ VARATTAVISSA VARAUSJÄRJESTELMÄSTÄ

SYKSY 2021 IG POST (2).png

Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla,

E-Passi,

Smartum, Eazybreak sekä Edenred joko tanssikoululla tai sovelluksen kautta.

Huomaa, verkkokaupan kautta ei voi maksaa liikuntaeduilla.

SYKSY 2021 IG POST (8).png
Joulukuun Special 1 viikko.png
JOULUKUUNSPECIAL TIIVARI LUKKARI 2 korjattu.png
POIKKEUSAIKATAULUT 2021 (1).png

KURSSIKUVAUKSET

KESKIVIIKKO 1.12.

 

Soca (á 90min), sali: Caribe

Klo 17:30-19:00 AFRO ALKEET: 

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, joten miksi ei vaikka nyt! Kurssilla lähdetään liikkeelle aivan alkeista. 

Mukaan voi tulla ilman mitään kokemusta tai vaikka kertaamaan jo opittua.  

 

Klo 19:00-20:30 PARI BACHATA (JATKO) 

Bachata on täynnä tunnetta! Bachatamusiikki, niin kuin tanssikin, on pehmeää ja melodista, joka antaa mahdollisuuden rikkaaseen askel- ja vartalotyylittelyyn. 

Tämä kurssi on suunnattu jatkotason oppilaille. Tunnilla tanssitaan parin kanssa ja harjoitellaan vientiä, seuraamista ja erilaisia askelkuvioita Socalle omintakeiseen tyyliin.

 

TORSTAI 2.12.

 

Julio (á 90min), sali: Caribe

Klo 17:30-19:00 SALSA/SON SOOLO: 

Kurssilla tehdään koreografia, jossa yhdistellään ihanaa salsaa ja upeaa sonia. Kurssi on open level tasoa ja suosittelemmekin, että sinulla on salsan sekä sonin askeleet hallussa.

 

Klo 19:00-20:30 SON (PARI) ALKEET:

Tällä tunnilla lähdetään alkeista, mutta salsan perusaskel on hyvä olla hallussa. Mukaan voi tulla ilman mitään kokemusta parisonista tai vaikka kertaamaan jo opittua.  

 

 

Anna & Carlos (á 90min), sali: Rosalia

Klo 17:30-19:00 KIZOMBA JATKO

Musiikki on pomo ja musikaalisuus on se mikä tekee tanssista kiinnostavaa. Kizomba workshopissa keskitytään musikaalisuuteen ja musiikin vaihteluiden tulkintaan kappaleen sisällä. Käydään läpi myös suljetun ja avoimen tanssiotteen eroja, sekä sen vaikutusta tanssiin ja kuvioihin.

Klo 19:00-20:30 SEMBA JATKO

Semba cadenciado, semba show, semba carnaval, semba social…monesti semba mielletään nopeaksi hullutteluksi, mutta todellisuudessa semban sisällä on monia eri tyylejä. Semba voi olla nopeaa ja menevää, mutta myös hidasta ja klassisen kaunista. Tässä workshopissa käydään läpi semban eri tyylejä ja mukautetaan tanssityyliä ja askelia musiikkiin sopivaksi.

 

PERJANTAI 3.12.

 

Mailevis (á 90min), sali: Caribe

Klo 17:30-19:00 LATIN SHOW: 

Tällä kurssilla yhdistellään monipuolisesti eri latinotansseja sekä show elementtejä ja tehdään niistä vauhdikas ja naisellinen koreografia.

 

Klo 19:00-20:30 REGGAETÓN: 

Reggaetónia voi tanssia monella eri tyylillä eikä olekaan yhtä ainoaa oikeaa tapaa tehdä. Upean Maileviksen reggaetón on taattua Kuubalaista tyyliä. Nyt kannattaakin käyttää hyväksi tämä ainutlaatuinen mahdollisuus tulla nauttimaan hänen tunneistaan, joten varaa nopeasti paikkasi!

 

Mailevis Ortega

 

Mailevis on kotoisin Artemisista, Kuubasta. Hän aloitti jo varhain 8-vuotiaana tanssimaan balettia, minkä jälkeen hän siirtyi opiskelemaan perinteisiä kuubalaisia tansseja. Mailevisin kokemus tanssin opiskelusta sai hänet rakastumaan tanssimiseen. Opiskelujen jälkeen Mailevis jatkoi työskentelyään tanssijana ja liittyi kabareetanssijaksi ryhmään Cabaret Continental de Varadero.

 

Mailevis on vuosien aikana kehittynyt erinomaiseksi tanssijaksi ja esiintyjäksi. Hänen tuntinsa ovat aina tarkkaan suunniteltuja, ja hän antaa aina kaikkensa oppilailleen tuntien aikana ja tuo takuuvarmasti iloa ympärilleen!

 

 

LAUANTAI 4.12.

 

Angelina (2H), sali Caribe

Klo 13:00-15:00 KEHON JA KÄSIEN KÄYTÖN ABC: 

Oletko miettinyt miten saisit käsien käytön sulavammaksi salsassa? Haluaisitko saada ylävartaloosi enemmän liikettä, mutta et ole ihan varma miten tai mitä harjoituksia voisit tehdä päästäksesi kohti tavoitettasi? Haluatko saada kehon rennoiksi maustamaan liikettä mehukkaasti ja antamaan sen “viimeisen silauksen” tanssiisi?

 

Angelina opastaa sinut kohti tavoitettasi tarkasti ja selkeästi. Koostamme kurssilla koreografian, jossa pääset harjoittelemaan näitä tekniikoita hauskanpitoa unohtamatta!

 

SUNNUNTAI 5.12.

 

Satu & Roynet (á 90 min), sali Caribe

(2 vkon kurssit)

Klo 12:00-13:30 PARISALSA BASICS:

Tällä tehokurssilla lähdetään liikkeelle aivan alkeista.  Mukaan voi tulla ilman mitään kokemusta tai vaikka kertaamaan jo opittua. Parinvaihto on käytössä, mutta on täysin vapaaehtoinen.

 

Klo 13.45-15:15 PARIBACHATA BASICS: 

Tällä tehokurssilla lähdetään liikkeelle aivan alkeista.  Mukaan voi tulla ilman mitään kokemusta tai vaikka kertaamaan jo opittua. Parinvaihto on käytössä, mutta on täysin vapaaehtoinen.

 

 

Roberto (á 90 min), sali Rosalia

Klo 13:00-14:30 CABARET:

Cabaretin liikekieli on dramaattista ja näyttävää, ja tunnilla kiinnitetäänkin enemmän huomiota esimerkiksi pään ja käsien asentoihin, kuin muilla tunneilla. Tällä kurssilla kannattaa olla salsan askeleet hyvin hallussa. 

 

Klo 14:30-16:00 PARISALSA (JATKO):

Tällä kurssilla sukelletaan hieman pintaa syvemmälle salsan vauhdikkaaseen maailmaan. Perusteet ovat nyt opittu ja seuraavaksi lähdetään harjoittelemaan haastavampia kuvioita.  Parinvaihto on käytössä, mutta on täysin vapaaehtoinen.

.............................................................

 

TIISTAI 7.12. 

 

Satu & Roynet (á 90 min), sali Caribe

Klo 17:30-19:00 PARISALSA JATKO: 

Satun ja Roynetin suositut parisalsa kurssit eivät petä koskaan. Kurssilla sukelletaan hieman pintaa syvemmälle salsan vauhdikkaaseen maailmaan. Perusteet ovat nyt opittu ja seuraavaksi lähdetään harjoittelemaan haastavampia kuvioita. Parinvaihto on käytössä, mutta on täysin vapaaehtoinen.

 

Klo 19:00-20:30 RUEDA ALKEET 1/2:

Tämä on kuubalaista parisalsaa aidoimmillaan. Ruedassa jokaisella kuviolla on oma nimensä, jotka voivat olla humoristisiakin. Rueda on nimenomaan hauskanpitoa ja sitä tanssitaan perinteisesti piirissä, jossa opettaja johtaa ja muut seuraavat käskyjä. Parit vaihtuvat ja meno on vauhdikasta. Tunneille ei tarvitse omaa paria, parisalsan perusteet tulee olla hallussa. 

 

Tiia (á 90min), sali Rosalia

Klo 17:30-19:00 HEELS FLOOR WORK: 

Heels Floor work- workshopilla keskitytään nimensä mukaisesti lattiatasossa tanssittavaan koreografiaan ja siihen vaadittaviin tekniikoihin. Tunnilla opit miten liikkua lattialla sulavan seksikkäästi.  Kurssille tarvitset mukaan polvisuojat sekä pitkähihaisen paidan. 

 

Klo 19:00-20:30: REGGAETÓN HEELS: 

Reggaetónia koroissa! Tämän hetken trendi on koroissa tanssiminen ja siihen reggaetón taipuu loistavasti.

Liikekieli muuttuu ja tasapainon hallitseminen nousee tärkeään rooliin, kun tennarit vaihdetaan korkokenkiin.

Tiian naisellinen ja sensuelli tyyli tehdä reggaetónia on suorastaan täydellinen kombinaatio! 

 

KESKIVIIKKO 8.12. 

 

Angelina (2H), sali Caribe

(2vkon kurssi, osa 1)

Klo 17:30-19:30 SALSA NAISET TEHOSTARTTI:

Tehokurssilla lähdetään liikkeelle aivan alkeista.

Mukaan voi tulla ilman mitään kokemusta tai vaikka kertaamaan jo opittua. Angelinan tunneilla on rento tunnelma eikä naurua puutu! Opitaan ja pidetään hauskaa yhdessä. 

 

José (á 90min), sali Rosalia

Klo 17:30-19:00 SALSA SOOLO: 

Salsan iloiset rytmit koukuttavat ja saavat aina hyvälle mielelle. Kurssilla tehdään koreografiaa, jossa yhdistellään eri salsan askeleita maustaen niitä muilla kuubalaisilla rytmeillä, kuten esimerkiksi rumba ja reggaetón. 

 

Tämä tunti on avointa tasoa ja soveltuu kaikille jo tanssia harrastaneille. Antaudu siis musiikin vietäväksi ja nauti salsan ihanista rytmeistä.

 

Klo 19:00-20:30 REGGAETÓN: 

Reggaetón on urbaanin musiikin muoto, josta tuli suosittua Latinalaisessa Amerikassa 1990-luvun alussa. Sittemmin se on saavuttanut huikean suosion ympäri maailmaa. Reggaetón on musiikkia, jossa sekoittuu jamaikalainen reggae ja dancehall sekä Amerikan hip hop. Reggaeton tanssilajina on saanut vaikutteita Karibian ja Etelä-Amerikan perinteisistä tanssilajeista kuten dancehallista, hiphopista ja afrosta. Se on ehdottomasti yksi tämän hetken suosituimpia tansseja ja musiikkityylejä klubeilla. Reggaetonissa käytetään koko vartaloa, mutta erityisesti rintakehä, olkapäät ja lantio liikkuvat.

 

Reggaetón on aina tekijänsä näköistä eikä olekaan vain yhtä oikeaa tapaa tanssia sitä. Oman tyylin löytämiseen menee aikaa ja kannattaakin käydä mahdollisimman monen eri opettajan opissa. 

 

José Mesa

 

José on opiskellut folklore- ja populaaritansseja Escuela Conjunto Folklorico Nacional de Cubassa valmistuen sieltä vuonna 2008. Opinnot jatkuivat vuonna 2009 Escuela Narciso Medinassa nykytanssin merkeissä. Ammattitanssijana José on tanssinut Conjunto Folklorico Universitario de Cuban riveissä esiintyen monissa eri tilaisuuksissa Kuubassa. Lisäksi José on kerännyt kokemusta tanssiryhmässä nimeltä Compañia de Danzas Tradicionales de Cuba JJ -ryhmässä, jonka kanssa hän osallistui muun muassa Afrikassa järjestettyyn Festival Cultural de Danza Folklorica-tilaisuuteen.

 

Opettajana hän on innokas ja energinen, joka tahtoo välittää oppilailleen samaa tanssin iloa kuin mitä tanssi hänelle antaa. Josén tunneilta ei menoa ja meininkiä puutu, ja hänen iloinen energiansa tarttuu myös oppilaihin.  

 

 

TORSTAI 9.12.

 

Julio (á 90min), sali Caribe

Klo 17:30-19:00 SALSA/SON SOOLO (JATKOTASO):

Son on salsaa rauhallisempi, pehmeään ylävartalon käyttöön pohjautuva tanssi. Sonin askelkuviot ovat myös salsaa hieman yksinkertaisempia, joten rytmiikka tuokin tanssiin mukavasti haastetta, sillä tanssi toteutetaan ns. contratiempoon. 

 

Kurssilla yhdistellään herkullista salsaa upeaan soniin. Täydellinen kombinaatio sinulle, joka rakastat kuubalaista tanssia ja kulttuuria. Kurssilla tehdään jo hieman vaatimampia kuvioita, joten salsan sekä sonin askeleet on hyvä olla hallussa.

 

Klo 19:00-20:30 SON (PARI) JATKOTASO

Son on salsaa rauhallisempi, pehmeään ylävartalon käyttöön pohjautuva tanssi. Sonin askelkuviot ovat myös salsaa hieman yksinkertaisempia, joten rytmiikka tuokin tanssiin mukavasti haastetta, sillä tanssi toteutetaan ns. contratiempoon. Kurssilla tehdään jo hieman vaatimampia kuvioita, joten sonin askeleet on hyvä olla hallussa.

 

 

 

Minna (á 90min), sali Rosalia

Klo 17:30-19:00 FEMALE DANCEHALL CHOREO + WAISTLINE WORK:

Minnan tunnit eivät taatusti jätä ketään kylmäksi. Tällä kurssilla harjoitellaan mimmidancehallista tuttuja tekniikoita kuten esimerkiksi “puppytail”, “needle eye” ja “dip dap” ja käytetään näitä osana koreografiaa. Tunnin taso on open level, mutta Female Dancehallista on hyvä olla jotain taustaa, jotta kurssista saa mahdollisimman paljon irti.

 

LAUANTAI 11.12.

 

Satu & Roynet (á 90 min), sali Caribe

(2n viikon kurssit)

Klo 12:00-13:30 PARISALSA BASICS: 

Satun ja Roynetin suositut Parisalsa Basics kurssit pidetään myös Joulukuussa!

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tanssia, joten nyt on sinun tilaisuutesi ottaa haltuun parketit salsan rytmien tahtiin. Parinvaihto on käytössä, mutta on täysin vapaaehtoinen. Tule juuri sellaisena kuin olet!  

 

Klo 13:45-15:15 PARIBACHATA BASICS: 

Oletko aina halunnut tanssia paribachataa? Tämä on täydellinen hetki aloittaa.

Satun ja Roynetin varmassa opissa ja rennossa ilmapiirissä on oppiminen on hauskaa ja turvallista. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta.  Parinvaihto on käytössä, mutta on täysin vapaaehtoinen. Tule sellaisena kuin olet! 

 

Angelina (á 90 min), sali Rosalia

Klo 13:00-14:30 COMMERCIAL REGGAETÓN:

Kurssilla keskitytään koreografian rakentamiseen ja lopputunnista tuotos videoidaan halukkaiden kesken. Tämän kurssin vauhdikkaassa koreografiassa fuusiodaan reggaetóniin roheasti vaikutteita muista lajeista.  Kurssi on open level/jatkotason kurssi. 

 

Jos haluat osallistua videointiin, väri toiveena pukeutumiseen on Joulun punainen sekä musta. 

 

SUNNUNTAI 12.12. 

 

Roberto (á 90 min), sali Caribe

Klo 13:00-14:30 PARISALSA JATKO:

Tällä kurssilla sukelletaan hieman pintaa syvemmälle salsan vauhdikkaaseen maailmaan. Perusteet ovat nyt opittu ja seuraavaksi lähdetään harjoittelemaan haastavampia kuvioita. Parinvaihto on käytössä, mutta on täysin vapaaehtoinen. 

 

Klo 14.30-16:00 RUEDA JATKO:

Tämä on kuubalaista parisalsaa aidoimmillaan. Ruedassa jokaisella kuviolla on oma nimensä, jotka voivat olla humoristisiakin. Rueda on nimenomaan hauskanpitoa ja sitä tanssitaan perinteisesti piirissä, jossa opettaja johtaa ja muut seuraavat käskyjä. Parit vaihtuvat ja meno on vauhdikasta. Tunneille ei tarvitse omaa paria ja parisalsan perusteet tulee olla hallussa.

 

Mirka & Pekka, sali Rosalia

Klo 12:00-12:50 KIZOMBA/SEMBA VIEJÄSPESIAALI:

Tämä on viejille tarkoitettu spesiaali, missä ei tarvitse keskittyä viemiseen, vaan käymme etukäteen rauhassa läpi askeleita ja tekniikkaa soolona. Näin varsinaisesta kurssista saa enemmän tehoja! 

 

Klo 13:00-16:00 KIZOMBA/SEMBA BASICS:

Vasta-alkajille tai osaamisen vahvistamiseen ja kertaamiseen soveltuva basics-kurssi, jolla käymme läpi perusteet aivan alusta ja se sopii täysin ilman aiempaa tanssikokemusta aloittavillekin. Parinvaihto on käytössä, mutta on täysin vapaaehtoinen.

 

 

..............................................................

MAANANTAI 13.12. 

 

Satu (á 90 min), sali Caribe

Klo 17:30-19:00 BACHATA LADIES STYLING:

Tällä kurssilla keskitytään naiselliseen liikekieleen sekä vartalonmonipuoliseen käyttöön. Tällä kurssilla tehdään näyttävä koreografia, joka kuvataan kurssin päätteeksi. Sinun ei ole kuitenkaan pakko osallistua kuvaukseen mikäli et halua. Kunnioitamme kaikkien omaa päätöstä. Jos haluat osallistua videolle, vaatetukseen väritoiveena 

Tunnilla voit käyttää joko tanssitossuja/-lenkkareita tai korkokenkiä. 

 

Bachata tanssi on alunperin kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta.

Tanssi on saavuttanut suuren suosion suomessa sekä maailmalla ja salsan tavoin sitä tanssitaan nykyisin monella eri tyylillä. 

 

Musiikki on tasajakoista ja moni kokeekin bachatan rytmiikan helposti omaksuttavaksi. Bachata on täynnä tunnetta! Bachatamusiikki, niin kuin tanssikin, on pehmeää ja melodista, joka antaa mahdollisuuden rikkaaseen askel- ja vartalotyylittelyyn. Perusaskel on hyvä olla hallussa.

 

 

Klo 19:00-20:30 SALSA LADIES STYLING:

Tällä kurssilla tehdään näyttävä ja naisellinen koreografia, jossa fuusioidaan show elementtejä salsan askeleisiin. Kurssi on open level tasoa, joten salsan perusteet on hyvä olla hallussa.

 

Koreografia kuvataan kurssin päätteeksi, mutta sinun ei ole kuitenkaan pakko osallistua kuvaukseen mikäli et halua. Kunnioitamme kaikkien omaa päätöstä. Jos haluat osallistua videolle.

 

 

Mirka & Pekka, sali Rosalia

Klo 17:30-18:00 KIZOMBA/SEMBA VIEJÄSPESIAALI:

Tämä on viejille tarkoitettu spesiaali, missä ei tarvitse keskittyä viemiseen, vaan käymme etukäteen rauhassa läpi askeleita ja tekniikkaa soolona. Näin varsinaisesta kurssista saa enemmän tehoja! 

 

Klo 18:00-21:00: KIZOMBA/SEMBA - SOSIAALITANSSIN TAIKAA

Haluaisitko viejänä pystyä varioimaan tanssista lajityypillistä ja mielenkiintoista? Tai kenties osaat jo varioidakin, mutta kaipaat lisää vaihtoehtoja, toistoja ja varmuutta, jotta tanssi sujuu parin kannalta miellyttävästi?

 

Oletko miettinyt miten seurata kevyesti ja aktiivisesti, kuitenkaan ennakoimatta ja häiritsemättä vientiä? 

 

Haluaisitko lisää varmuutta ja kykyä heittäytyä tanssin pyörteisiin? 

 

Treenaamme näitä sosiaalitanssille tärkeitä asioita ja käymme läpi erilaisia teemaan sopivia variaatioita, joita yhdistelemällä tanssilattialla on entistä hauskempaa sekä viejänä että seuraajana. 

Sosiaalitanssin taikaa -kurssi on sinulle, kun kizomban ja/tai semban perusteet ovat sinulle tutut ja olet tanssinut myös sosiaalitanssia jonkin verran.  Parinvaihto on käytössä, mutta on täysin vapaaehtoinen.

 

 

TIISTAI 14.12. 

 

Satu & Roynet (á 90 min), sali Caribe

Klo 17:30-19:00 PARIBACHATA JATKO:

Bachata tanssi on alunperin kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta.

Tanssi on saavuttanut suuren suosion suomessa sekä maailmalla ja salsan tavoin sitä tanssitaan nykyisin monella eri tyylillä. 

 

Musiikki on tasajakoista ja moni kokeekin bachatan rytmiikan helposti omaksuttavaksi. Bachata on täynnä tunnetta! Bachatamusiikki, niin kuin tanssikin, on pehmeää ja melodista, joka antaa mahdollisuuden rikkaaseen askel- ja vartalotyylittelyyn. Perusaskel on hyvä olla hallussa. Parinvaihto on käytössä, mutta on täysin vapaaehtoinen.

 

Klo 19:00-20:30 RUEDA ALKEET 2/2:

Tämä on kuubalaista parisalsaa aidoimmillaan. Ruedassa jokaisella kuviolla on oma nimensä, jotka voivat olla humoristisiakin. Rueda on nimenomaan hauskanpitoa ja sitä tanssitaan perinteisesti piirissä, jossa opettaja johtaa ja muut seuraavat käskyjä. Parit vaihtuvat ja meno on vauhdikasta. Tunneille ei tarvitse omaa paria ja parisalsan perusteet tulee olla hallussa. Myös piirissä tanssiminen on sinulle jo tuttua. 

 

Eben (á 90 min), sali Rosalia

Klo 17:30-18:00 AFRO DANCE: 

Ebenin on tunnit ovat täynnä energiaa ja iloista meininkiä! Tällä kurssilla pääset tutustumaan mm Ghanasta, Congosta, Nigeriasta, Norsunluurannikolta, Etelä-Afrikasta, Angolasta sekä monista muista Afrikan maista tulleisiin Afro-tyyleihin.  

 

Klo 18:00-21:00: FLOOR ACRO BASICS:

Kurssilla opetellaan perusakrobatiaa. Sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta! Ebenin opissa pääset haastamaan itseäsi ja hauskanpitoa unohtamatta. 

 

KESKIVIIKKO 15.12. 

 

Soca (á 90 min), sali Caribe

Klo 17:30-19:00 SALSA MUSICALITY:

Tällä kurssilla keskitytään rytmiikkaan sekä musiikin tulkintaan salsan keinoin. Socan pettämätön tyylitaju ei jätä ketään kylmäksi ja tältä kurssilta saatkin mainiot työkalut omaan oppimiseen ja kehittymiseen. Kurssi on open level tasoa  ja kannattaa olla salsan askeleet hallussa, näin saat kurssista eniten irti.

Klo 19:00-20:30 PARISALSA CON ESTILO (jatko):

Kurssilla keskitytään tyylittelemään ja varioimaan erilaisia perussalsaliikkeitä tanssillisempaan suuntaan. Maustetaan tanssia esimerkiksi erilaisilla rytmiikan vaihteluilla, käsien käytöllä sekä lisätään tanssiin niin naisellisuutta kuin maskuliinisuuttakin. Tällä kurssilla tehdään jo hieman haastavampia kuvioita, joten seuraaminen ja vieminen sekä rytmiikan hallinta kannatta olla hyvin hallussa. Parinvaihto on käytössä, mutta on täysin vapaaehtoinen.

Angelina (2h), sali Rosalia

(2n viikon kurssi, osa 2)

Klo 17:30-19:30 SALSA NAISET TEHOSTARTTI:

Jatkamme siitä mihin edellisellä viikolla pääsimme. Tällä kurssilla käydään läpi salsan alkeet.

Mukaan sopii tulla ilman mitään kokemusta tai vaikka kertaamaan jo opittua.  Angelinan tunneilla on rento tunnelma eikä naurua puutu! Opitaan ja pidetään hauskaa yhdessä. 

 

TORSTAI 16.12. 

 

Angelina (á 90 min), sali Caribe

Klo 17:30-19:00 KOROILLA TANSSIMISEN ALKEET:

Jännittääkö koroilla tanssiminen. Ei hätää, tällä kurssilla harjoittelemme koroilla kävelyä sekä tanssimista. Teemme myös lyhyen koreografian, jossa yhdistellään salsaa ja show elementtejä. Angelinan tunneilla on rento fiilis ja ennen kaikkea pidetään hauskaa!

 

Jalkaan kannattaa valita korot, jotka tukevat nilkkaa ja tuntuvat mahdollisimman mukavalta. Pidäthän huolen, että koroista ei jää jälkiä lattiaan. Tanssiin tarkoitetut kengät ovat tähän turvallisin vaihtoehto (säämiskä pohja). Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta koroilla tanssimisesta kannattaa valita kengät, joissa on 5cm korko. Se ei ole liian korkea, mutta vartalon asento muuttuu jo sen verran, että saat tuntuman miten korot vaikuttavat tanssiasentoon sekä askellukseen.

 

 

Edwin (á 90 min), sali Caribe

Klo 19:00-20:30 REGGAETÓN:

Reggaetón on urbaanin musiikin muoto, josta tuli suosittua Latinalaisessa Amerikassa 1990-luvun alussa. Sittemmin se on saavuttanut huikean suosion ympäri maailmaa. Reggaetón on musiikkia, jossa sekoittuu jamaikalainen reggae ja dancehall sekä Amerikan hip hop. Reggaeton tanssilajina on saanut vaikutteita Karibian ja Etelä-Amerikan perinteisistä tanssilajeista kuten dancehallista, hiphopista ja afrosta. Se on ehdottomasti yksi tämän hetken suosituimpia tansseja ja musiikkityylejä klubeilla. Reggaetonissa käytetään koko vartaloa, mutta erityisesti rintakehä, olkapäät ja lantio liikkuvat.

 

Reggaetón on aina tekijänsä näköistä eikä olekaan vain yhtä oikeaa tapaa tanssia sitä. Oman tyylin löytämiseen menee aikaa ja kannattaakin käydä mahdollisimman monen eri opettajan opissa. 

 

 

Roynet (á 90 min), sali Rosalia

Klo 17:30-19:00 SALSA VIEJÄT | KEHONLIIKE: 

Tahdotko oppia vaivattomampaa viemistä? 

Tällä kurssilla paneudutaan viejän vartalon käyttöön, liikekieleen ja siihen tarvittavaan tekniikkaan. 

Kurssille saa osallistua tasosta riippumatta, mutta salsan perusaskel suositellaan olevan hallussa, jotta kurssista saa täyden hyödyn irti. 


Tältä kurssilta saat mainiot eväät tanssitunneille sekä sosiaalitanssiisi. Tule rohkeasti oppimaan meidän Roynetin viemisen salaisuuksia.

 

LAUANTAI 18.12.

 

Soca (á 90 min), sali Caribe

Klo 12:30-14:00 CABARET:

Cabaretin liikekieli on dramaattista ja näyttävää, ja tunnilla kiinnitetäänkin enemmän huomiota esimerkiksi pään ja käsien asentoihin, kuin muilla tunneilla. Tällä kurssilla kannattaa olla salsan askeleet hyvin hallussa. 

 

Klo 14:00-15:30 PARISON CON ESTILO (jatko):

Son on salsaa rauhallisempi, pehmeään ylävartalon käyttöön pohjautuva tanssi. Sonin askelkuviot ovat myös salsaa hieman yksinkertaisempia, joten rytmiikka tuokin tanssiin mukavasti haastetta, sillä tanssi toteutetaan ns. contratiempoon. Kurssilla tehdään jo hieman vaativampia kuvioita ja tyylittelyitä, joten sonin askeleet on hyvä olla hallussa.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla tunneille hyväksyt samalla koulun säännöt ja ehdot, luethan ne huolellisesti läpi.
  • Tunnit varataan nettisivuiltamme varausjärjestelmämme kautta.
  • Käytössämme on jonotus toiminto. Vaikka et mahtuisi heti haluamallesi tunnille, varaus kannattaa tehdä, sillä mikäli joku peruu osallistumisensa, varaus siirtyy automaattisesti jonossa seuraavana olevalle ja siitä lähtee heti ilmoitus sähköpostitse.
  • Kurssin minimi osallistujamäärä täytyy olla täynnä 12h ennen tunnin alkua, muutoin tunti peruuntuu. Siitä lähtee ilmoitus sähköpostiisi automaattisesti.
  • Varattu tunti täytyy perua 12h ennen tunnin alkua. Peruutukset tehdään kirjautumalla sisään kohdasta "omat varaukset". Peruuttamattomat ja myöhässä peruutetut tunnit laskutetaan maksulinkillä sähköpostitse.
 
Tuntimuutokset:
  • Pidätämme kaikki oikeudet tilapäsiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.
  • Pidätämme oikeuden peruuttaa tunnin, mikäli ilmoittautuneita on vähemmän kuin 5
  • Peruutuksista ilmoitamme aina henkilökohtaisesti sähköpostilla tunnille mukaan ilmoittautuneille.
  • Tanssistudio Dame Clave ei ota vastuuta tuntiperuutuksien tai -muutoksien saapumisesta mikäli oppilas ei ole hyväksynyt sähköposteja.
  • Pidä huolta, että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja että olet kirjoittanut yhteystietosi oikein.